SEO Spanien

Vi hjälper företag med SEO i Spanien

SEO Tjänster

Våra SEO Tjänster

Meningen med våra SEO tjänster är inte bara att synliggöra sin hemsida på sökmotorerna för att driva trafik. Utan att trafiken skall nå till den målsättningen du att upp. Vanligtvis är det att fylla i ett kontaktformulär, prenumerera på nyhetsbrev eller köpa en produkt i din e-handel.

När du väljer vilken typ av nyckelord som du vill profilera din verksamhet med är det ofta en avvägning mellan kvantitet av sökningar på relaterade nyckelord mot mer relevanta sökord som kanske ger mindre trafik men en bättre kvalitet. För att driva kvalitativa besökare till din hemsida är det viktigt att fundera ut vilken typ av nyckelord som både är relevanta för din verksamhet och även att det är nyckelord som är bra ur en potentiell kunds perspektiv.

Det kan även vara en avvägning mot hur konkurrentutsatt ett visst nyckelord är. Även om det är möjligt att nå bra placeringar på alla nyckelord är det viktigt att fundera över hur mycket tid och pengar du är villig att satsa för en topplacering på ett nyckelord. För att din SEO investering ska bli lönsam och skapa en bra ROI (return on investment). En tumregel är att det tar längre tid att nå en topplacering på ett högkonkurrent utsatt ord och då behöver frågan ställas om investeringen på just det ordet verkligen lönade sig när allt summeras.

Vad innebär våra SEO tjänster?

SEO är konsten att lyckas optimera din hemsida för att öka visibilitet och närvaro på specifika nyckelord i sökmotorerna.

Grunden är att analysera förutsättningarna för vilka nyckelord som det är värt att satsa på  utifrån relevans, volym och kostnad. Vi genomlyser och utför en grundlig analys av dina förutsättningar.

Optimeringen innebär att du vill berätta för sökmotorerna vad din sida handlar om och vilka sökord som är mest relevant för din hemsida. För att uppnå det krävs det att man genomför vissa förändringar i struktur, text och innehåll på hemsidan. Detta kallas inom SEO branschen för On-page optimering. Vi hjälper dig att genomföra de nödvändiga förbättringarna eller så ger vi dig underlag för att du själv eller din webbleverantör ska kunna implementera förbättringarna.

Utöver detta krävs det att skapa förtroende för din hemsida ur sökmotorernas ögon. Detta skapas genom att du antingen har aktiva besökare som bloggar om din hemsida eller delar den på olika sätt. Har du inte trafik idag behöver du själv skapa förtroende genom att själv aktivt skapa länkar till din hemsida. Det finns en mängd olika tillvägagångssätt, men allt bygger på samma princip. Genom att ha ett kvalitativt nätverk av länkar runtom din hemsida får du förtroende av sökmotorerna. Detta kallas inom SEO branschen för Off-page optimering. Vi skapar ett starkt nätverk av länkar som berättar för sökmotorerna att din hemsida har högt förtroende på de nyckelord du valt att optimera för.

När analysen är klar, on-page optimeringen är genomförd och off-page optimeringen är påbörjad följer vi givetvis upp utvecklingen av er närvaro och visibilitet på sökmotorerna. Vanligtvis sker det med en månatlig rapport som skickas till dig via e-post.

Summering av våra SEO tjänster:

  • Nulägesanalys
  • On-page optimering
  • Off-page optimering
  • Uppföljning